Gizlilik Politikası

ExoSpecial'da ana önceliklerimizden biri ziyaretçilerimizin gizliliğidir. Bu Gizlilik Politikası belgesi, ExoSpecial tarafından toplanan ve kaydedilen bilgi türlerini ve bunları nasıl kullandığımızı içerir. Sorularınız varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Bu Gizlilik Politikası yalnızca çevrimiçi etkinliklerimiz için geçerlidir ve ExoSpecial tarafından paylaştıkları ve/veya topladıkları bilgilerle ilgili olarak web sitemizi ziyaret edenler için geçerlidir. Bu politika, çevrimdışı veya bu web sitesi dışındaki kanallar aracılığıyla toplanan hiçbir bilgi için geçerli değildir.

Rıza

Web sitemizi kullanarak, Gizlilik Politikamızı kabul etmiş ve şartlarını kabul etmiş sayılırsınız.

Bilgi Topladığımız

Kullanıcılardan çok nadiren herhangi bir kişisel bilgi isteriz. Ancak, bunu yaptığımızda, sizden istenen kişisel bilgiler ve neden vermenizin istendiği, kişisel bilgilerinizi vermenizi istediğimiz noktada size açıklığa kavuşturulacaktır.

Bizimle doğrudan iletişime geçerseniz, adınız, e-posta adresiniz, telefon numaranız, iletinin içeriği ve / veya bize gönderebileceğiniz ekler ve sağlamayı seçebileceğiniz diğer bilgiler gibi ek bilgiler alabiliriz.

Bilgilerinizi nasıl kullanıyoruz

Topladığımız bilgileri aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli şekillerde kullanıyoruz:

  • Web sitemizi sağlayın, işletin ve bakımını yapın
  • Web sitemizi geliştirin, kişiselleştirin ve genişletin
  • Web sitemizi nasıl kullandığınızı anlayın ve analiz edin
  • Yeni ürünler, hizmetler, özellikler ve işlevler geliştirin
  • Sizinle doğrudan veya ortaklarımızdan biri aracılığıyla iletişim kurun
  • Size e-posta, kısa mesaj veya fiziksel posta gönderin
  • Web sitemizin hileli veya yasa dışı kullanımını bulun ve önleyin
Dosyalar oturum

ExoSpecial, günlük dosyalarını kullanmak için standart bir prosedür izler. Bu dosyalar, ziyaretçileri web sitelerini ziyaret ettiklerinde günlüğe kaydeder. Tüm barındırma şirketleri bunu yapar ve barındırma hizmetleri analitiğinin bir parçasıdır. Günlük dosyaları tarafından toplanan bilgiler arasında internet protokolü (IP) adresleri, tarayıcı türü, İnternet Servis Sağlayıcısı (ISP), tarih ve saat damgası, başvuru/çıkış sayfaları ve muhtemelen tıklama sayısı yer alır. Bunlar, kişisel olarak tanımlanabilir herhangi bir bilgiyle bağlantılı değildir. Bilgilerin amacı, eğilimleri analiz etmek ve siteyi optimize etmektir.

Çerezler ve Web İşaretleri

Diğer tüm web siteleri gibi, ExoSpecial da 'çerezler' kullanır. Çerezleri kullanmak için izninizi istemiyoruz. Bu çerezler, ziyaretçilerin tercihleri ​​ve ziyaretçinin eriştiği veya ziyaret ettiği web sitesindeki sayfaları içeren bilgileri depolamak için kullanılır. Bilgiler, web sayfası içeriğimizi ziyaretçilerin tarayıcı türüne ve/veya diğer bilgilere göre özelleştirerek kullanıcıların deneyimini optimize etmek için kullanılır.

Bizim Reklam Ortaklar

ExoSpecial'dan para kazanmak için reklam kullanıyoruz. Sitemizdeki bazı reklamverenler çerezler ve web işaretçileri kullanabilir. Reklam ortaklarımızın her birinin, kullanıcı verileriyle ilgili politikaları için kendi Gizlilik Politikası vardır.

Reklam Ortakları Gizlilik Politikaları

Üçüncü taraf reklam sunucuları, reklam ağları ve bağlı kuruluş pazarlama platformları, ilgili reklamlarında kullanılan çerezler, JavaScript veya Web İşaretçileri gibi teknolojileri ve doğrudan kullanıcıların tarayıcısına gönderilen ExoSpecial'da görünen bağlantıları kullanır. Bu gerçekleştiğinde otomatik olarak IP adresinizi alırlar. Bu teknolojiler, reklam kampanyalarının etkinliğini ölçmek ve/veya ziyaret ettiğiniz web sitelerinde gördüğünüz reklam içeriğini kişiselleştirmek için kullanılır.

ExoSpecial'ın üçüncü taraf reklamcılar tarafından kullanılan bu çerezlere erişimi veya bunlar üzerinde kontrolü olmadığını unutmayın.

Üçüncü Taraf Gizlilik Politikaları

ExoSpecial'ın Gizlilik Politikası, diğer reklamverenler veya web siteleri için geçerli değildir. Bu nedenle, daha ayrıntılı bilgi için bu üçüncü taraf web sitelerinin Gizlilik Politikalarına başvurmanızı tavsiye ederiz. Belirli seçeneklerden nasıl vazgeçileceğine ilişkin uygulamalarını ve talimatlarını içerebilir.

CCPA Gizlilik Hakları (Kişisel Bilgilerimi Satma)

CCPA kapsamında, diğer hakların yanı sıra, Kaliforniya tüketicileri:

Bir tüketicinin kişisel verilerini toplayan bir işletmenin, bir işletmenin tüketiciler hakkında topladığı kişisel verilerin kategorilerini ve belirli parçalarını ifşa etmesini talep edin. Bir işletmenin, tüketici hakkında topladığı tüm kişisel verileri silmesini isteyin. Tüketicinin kişisel verilerini satan bir işletmenin, tüketicinin kişisel verilerini satmamasını talep edin.

Bir istekte bulunursanız, size yanıt vermek için bir ayımız var. Bu haklardan herhangi birini kullanmak isterseniz, lütfen bizimle iletişime geçin.

Çocuk Bilgisi

Önceliğimizin bir diğer parçası da interneti kullanırken çocuklara koruma sağlamaktır. Ebeveynleri ve velileri, çevrimiçi etkinliklerini gözlemlemeye, katılmaya ve/veya izlemeye ve yönlendirmeye teşvik ediyoruz. ExoSpecial, 13 yaşın altındaki çocuklardan bilerek Kişisel Tanımlanabilir Bilgi toplamaz. Çocuğunuzun bu tür bilgileri web sitemizde sağladığını düşünüyorsanız, derhal bizimle iletişime geçmenizi şiddetle tavsiye ederiz ve derhal kaldırmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. kayıtlarımızdan bu tür bilgiler.

Bize Ulaşın

Bu politika veya herhangi bir gizlilik uygulamamızla ilgili herhangi bir sorunuz için lütfen iletişime geçin. gizlilik@exospecial.com herhangi bir zamanda.